EN
kaikki kategoriat
EN

Yrityksen profiili

       Changzhou Quality Textile Industry Co., Ltd. kuuluu CQ-ryhmään, joka aloitti yli 100 vuotta sitten vuonna 1918 Saksassa. Vuonna 2014 CQ-Textilesta tulee itsenäinen yritys, jonka sijaintipaikka on Changzhou, Jiangsun maakunta Kiinassa. 

CQTex on johtava lippu, lippu, päivänvarjo, katos ja mainostekstiilien tuotantoyhtiö, jolla on vahva maine laadusta, luotettavuudesta ja asiakaspalvelusta.

CQTexissä olemme erikoistuneet korkealaatuisten, mittatilaustyönä valmistettujen tuotteiden tuotantoon monenlaisille asiakkaille, mukaan lukien yritykset, urheilujoukkueet, koulut, valtion virastot ja monet muut. Yli 10 vuoden kokemuksella alalta olemme rakentaneet mainetta poikkeuksellisten tuotteiden ja palveluiden toimittajana asiakkaillemme ympäri maailmaa.

Huippumodernit tuotantolaitoksemme on varustettu uusimmalla teknologialla ja koneistolla, minkä ansiosta voimme valmistaa suuria määriä lippuja, bannereita, päivänvarjoja, katoksia ja mainostekstiilejä erittäin tarkasti ja tehokkaasti. Meillä on vahva tiimi kokeneita suunnittelijoita ja ammattitaitoisia työntekijöitä, jotka ovat omistautuneet toimittamaan korkealaatuisia tuotteita asiakkaillemme.

Yksi suurimmista vahvuuksistamme on korkea tuotantokapasiteettimme. Olemme CQTexillä sitoutuneet toimittamaan poikkeuksellisia tuotteita ja palveluita asiakkaillemme. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ymmärtääksemme heidän erityistarpeensa ja -vaatimukset, ja pyrimme tarjoamaan yksilöllisiä ratkaisuja, jotka vastaavat heidän ainutlaatuisia tarpeitaan.

Missiomme on tuottaa parasta laatua parhaaseen hintaan.
Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme tuotteita juuri markkinoiden tarpeisiin. Tässä painopiste on aina laadussa. Laatu on etusijalla tasapainossa luonnon kanssa. Ryhmätyö on seuraava kasa nopeassa kasvussamme, koska jokainen tiimin jäsen tietää, että hänen suorituksensa vie joukkuetta eteenpäin

1Tämän menestyksen haluamme jakaa kumppaneidemme kanssa.

1Pitkäaikainen suhde on aina se mitä etsimme.

1Odotan innolla yhteydenottoa.

Vilpittömästi
CQ-tekstiilitiimisi

yritys